19 October, 2014

BeautyOat Collagen Plus Supplement untuk kekal langsing

Assalamualaikum

Aku ada berita baik untuk orang yang nak slim tapi still nak kekal sihat tanpa diet yang melampau.BeautyOat Collagen satu satunya Beauty collagen pertama dia Malaysia ada jawapannya.First time dengar Oat pun ada collagen juga?ya ya ini bukan drama wahai kawan kawan semua.Ramai yang tanya aku kenapa sejak dari zaman sekolah sampailah sekarang badan aku tak pernah naik asyik maintain selim je.Aku memang malas sebenarnya nak bagitahu yang  aku memang suka consume supplement.Aku makan supplement bukan nak kekalkan paras kekedingan tapi nak tambahkan nutrient pada tubuh aku ni tapi secara tak sengaja supplement ni turut menjadikan badan aku tak naik naik lagi haha



Bila consume BeautyOat Collagen makan untuk breakfast je pun kenyang sampai ke maghrib.Terlupa terus nak makan lunch haha.Mak aku marah dia kata aku dah kecik tak payah nak mengada makan supplement yang membuatkan aku bertambah kecik maka supplement pun beralih tangan pada mak aku sekarang.Okey fine mama pun nak kurus juga.ngee~


Untuk pengetahuan semua BeautyOat ni walaupun masih baru di pasaran namun semakin dikenali lantaran ia merupakan satu satunya Oat Drink formula yang diformulasi daripada bahan bahan terpilih seperti Marine Collagen,Pomegranate,Extract Sakura dan Delima.Aku dapat bayangkan dah yang extact Sakura ni boleh bagi effect pinksih gituu sesuai sangatlah dengan kotak dia pink yang comel ni.hehe


Yang best tentang BeautyOat Collagen Plus ni ia bukan hanya berperanan sebagai weight control je bahkan banyak lagi khasiat yang lain seperti mencantikkan dan menyihatkan rambut,menguatkan tulang dan gigi,mengawal paras kolestrol,merawat masalah kulit atau pigmentasi dan banyak lagi.


Masa terbaik untuk ambil supplement ni adalah setiap hari sebelum sarapan dan sebelum tidur.Rasa dia just nice macam oat bancuh dengan susu yang kita selalu minum tu.Untuk student aku memang highly recommend ambil supplement setiap pagi sebelum ke kelas inshaallah badan lebih energetic tak mudah lesu buat kerja.Kalau yang tak sempat nak sarapan bancuh je dengan air biasa tak sampai 2 minit dah siap terus boleh pergi kelas atau kerja dengan hati yang senang.huaaha.In case kalau tak sempat nak makan lunch tu jangan risau BeautyOat boleh backup kita punya hormone leptin dalam badan iaitu sejenis hormone yang mengawal rasa lapar anda.Ya korang tak akan rasa lapar sepanjang hari! so bagi yang  berpuasa lagilah double recommended untuk ambil time sahur.



Satu kotak BeautyOat ni mengandungi 18 sachets x 30 gm.Harga dia pula sangat affordable RM79 semenanjung Malaysia dan RM89 bagi Sabah dan Sarawak.Jangan tak tahu BeautyOat Collagen ni diperbuat daripada 100% natural ingredients dan mendapat sijil halal jadi bolehlah guna tanpa rasa ragu ragu.

Okey kat bawah ni aku ada sertakan video khas untuk semua tentang cara cara nak ambil makan.Make sure minum dengan air suam tau bukannya air panas sebab air panas akan denature protein dan segala nutrient yang terkandung dalam sachet ni.Ambil dua kali sehari pagi dan malam lepas dah habis satu kotak ambil satu kali sehari saja untuk kotak seterusnya sebab peringkat permulaan mestilah ambil lebih untuk perbaiki sel sel kita kan manakala peringkat seterusnya tinggal nak maintain je.

                                   . video

Sebarang info atau pertanyaan boleh ke 

Talian Hotline:+6012 244 4014/ +6012 244 4041
Alamat:Address: 12-C, Jalan BS 9, Taman Bukit Segar, 43200, Cheras, Kuala Lumpur, Malaysia


Thanks for reading my entry
wait for my next update ya
till then
toodles!
Post a Comment