22 October, 2014

Facial Cleanser dan Serum untuk Travel

Assalamualaikum


Curi masa kejap update blog sementara nak menyiapkan assignment waktu cuti mid sem ni.Pernah tak korang fikir pentingnya untuk ada set toiletries yang kecik time travel?walaupun benda ni nampak simple je tapi penting sebab nak elakkan kain baju menjadi terlebih muatan.anyoyo yelah takkan bila travel nak harung semua barang keperluan yang besar gedabak kan?Kalau diikutkan memang susah nak cari set facial cleanser sekali dengan serum dalam bentuk yang kecil dan mudah dibawa kemana mana sebab tu aku nak perkenalkan satu set kecantikan Fiorina untuk semua wanita yang mementingkan penjagaan kulit wajah walau dimana saja kita berada.cewwah!



Comel kan Set Fiorina Cleanser dan Serum Mist ni kan?kecil molek je senang boleh sumbat dalam pouch terus masuk dalam handbag.Facial cleanser ni 3 in 1 tau dimana ia bertindak membersih,melembut serta melindungi kulit agar kekal segar dan bersih.Lepas je apply Facial cleanser terus boleh pakai serum dia.kalau nak pakai toner dulu pun boleh tak ada masalah.Entry yang lepas aku ada cerita tentang kelebihan serum penting sebab ia membantu untuk merawat kulit kita.Kat bawah ni ada listkan semua kelebihan Fiorina Facial Cleanser dan Serum mist ni.Bagi korang yang ada masalah jerawat aku sangat syorkan beli Set Advanced Fiorina sebab ia bertindak menghapuskan segala masalah jerawat yang kita ada inshaallah.



Jangan tak tahu yang Fiorina Skin Rejuvenating Facial Cleanser ni mengandungi moisturizer dan juga antioxidant untuk pamper kulit kita jadi gebu halus macam retiss.hehe.Ia mengandungi Sodium Lactate dan Sodium Gluconate sebagai superior moisturizer dimana dia bertindak mengimbangkan paras minyak dan air pada kulit ditahap yang optimum.Selain tu juga Grape Seed Extract nilah yang bertindak sebagai antioxidant lagi sekali aku beritahu antioxidant penting untuk menghalang radical bebas.Lastly ia dirumus oleh D-Panthenol dan Aloe Vera extract untuk melembutkan kulit dan juga Citrus Orange Extract untuk mengurangkan outbreak blemishes.



kesimpulannya ia telah diuji secara clinical sesuai dan selamat untuk semua jenis kulit.Pada aku harga Set Florina ni affordable sebabnya mana nak cari harga serum yang murah di pasaran sekarang kan?Mak aku kata dalam banyak banyak jenis skincare sesuatu produk tu serumlah yang paling mahal sebab dia mempunyai kuasa yang menakjubkan pada kulit.Tak percaya korang pergilah mana mana Farmasi check mostly harga serum RM70 dan keatas.glurrrrp.Tu baru serum je so fikirlah dah berapa banyak kita save kalau beli Set Facial Cleanser sekali dengan serum ni.



yuhooooo.Facial cleanser dan serum mist yang senang dibawa kemana mana saja bersama dengan buku.haha.Sebenarnya saja je letak gambar buku tu propa konkonon boleh berjemur kat Pantai Hawaii sambil baca buku ke.haha.inshaallah soon akan pergi melancong.buat masa sekarang tengah kumpul duit poket sendiri dulu. 


Hai hai hai.ngee~.Wajah tanpa secalit makeup ada orang kata muka aku sebijik macam bapak aku bila pakai spec.haha.iyalah kuah kalau tak tumpah ke nasi nak tumpah kemana lagi kan.lalala~

Sekian.


Untuk sebarang info sila layari facebook FIORINA ya

Thanks for reading my entry
wait for my next update ya
xoxo
toodles!
Post a Comment