11 January, 2015

Set Skincare Exclusive yes it's Clarissa

Assalamualaikum

Memang semangat nak menaip nih because this is my first entry for 2015!! yezzaa. Aku baru je lepas habis final exam semalam. Lepas habis je jawab exam pukul 4.30 petang tu pukul 5 terus balik mak abang aku datang ambik punyalah tak sabar nak balik kan.Orang lain sebok mentelaah buku aku sebok duk packing kain baju nak balik.huh lega lepas habis exam sebab maybe aku rasa sem ni macam busy gila kot eh eh rasanya tiap sem aku cakap benda yang sama kan.haha.Okeylah yang penting aku ada masa nak menulis kat belog kesayangan aku ni.Banyak sangat aku nak cerita kat sini so bersiap siagalah korang baca apa yang aku nak membebel okey.


Kalau nama perempuan je mesti nak ada macam macam skincare product dalam drawer dressing table kan so aku pun tak terkecuali lebih lebih lagi kalau skincare tu nampak gempak dan cantik exclusive bak hang macam Clarissa ni.Mesti ramai yang tak pernah dengar kan jenama ni. Ya, Clarissa merupakan product skincare baru di pasaran tapi menjanjikan kesan yang menakjubkan buat wanita yang mementingkan kecantikan di luar sana. tengok packaging dia yang glitters dan blink blink dah boleh buat hati jadi tak keruan.


Pencuci Muka Magic Clarissa-30ml 
Serum Muka Magic Clarissa-15ml

Apa yang best tentang Clarissa ni dia punya products come only with these 2 units which are Magic Face Wash dan Magic Serum Cream so tak perlu dah nak fikir kena beli itu ini untuk completekan set dia.Senang kan! dan lagi satu ianya sesuai untuk semua jenis kulit tak kisahlah kulit berminyak,kulit kering,sensitif atau kombinasi. 

Kandungan Clarissa

Kandungan Produk:Dua stemcell iaitu Apple stemcell dan anggur stemcell, Vitamin C,Butylene Glycol,Cocos Nucifera,Glycerin Stearate,Seed dan Root Extract,Chammomile,Caffeine,Sodium Laureth-sulfate.


Cara Pemakaian Clarissa ni simple je.Ikuti langkah langkah di bawah dengan senang hati ya.Biasanya aku akan guna Magic Face wash ni sebelah malam sebab aku biasa pakai serum sebelum tidur so far aku pakai produk ni belum sampai seminggu lagi tapi dah rasa perubahan yang positif pada kulit.
I loikee!!

Cara Pemakaian
1) Cuci muka menggunakan Pencuci Muka Magic Clarissa
2) Lap dengan tuala muka 
3) Pakai Serum Muka Magic Clarissa, sikit je tak perlu banyak pun
4) Ikuti dengan krim siang/malam atau makeup base anda seperti biasa


Serum Clarissa ni one of fevret serum aku sebab dia punya tekstur tak melekit warna dia pun cantik.Pink gituu,Masa mula mula apply serum ni bau dia macam pelik sikit tapi lama lama jadi odourless.hehe. So far guna serum ni memang aku puas hati nampak perubahan kulit dari kusam dah nampak cloudless dah.Yelah tak nak la orang tengok aku ni lemah longlai kulit tak bermaya so kenalah merajinkan diri pakai serum yang boleh bagi effect better pada kulit kan.


Cerita pot pet pot pet tentang Clarissa ni lupa pulak nak listkan kebaikan dia.Memang banyak sangat kebaikan dia ni especially untuk merawat kulit yang bermasalah aku syorkan cubalah Clarissa tak rugi pun inshaallah akan ada keberkesanannya kalau kita usaha dapatkan yang terbaik untuk kulit kita cuma kena rajin dan sabar.Pada aku biar effect lambat janji berkekalan dan selamat digunakan.


Kebaikan Clarissa

-Merawat jeragat dan jerawat
-Merawat bintik2 hitam
-Mengecilkan liang pori
-Mencerahkan kulit tanpa kesan sampingan
-Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
-Mengurangkan kedutan
-Melambatkan pembentukan garis-garis halus di muka
-Merawat luka jerawat
-Memudarkan parut
-Mencegah kesan buruk SInar UV 
-Menglowingkan kulit muka
-Anti penuaan dan anti kedutan
-Wajah lebih segar berseri
-Memulihkan kulit rosak berparut dan kusam


Harga Clarissa
Semenanjung Malaysia RM139
Sabah/Sarawak RM149


Kalau korang berminat dengan product Clarissa ni silah layari www.nadiasecreto.com 
 atau Instagram @naddyshaira 

 kalau nak senang contact je terus contact nombor berikut ya
 Call/sms/whatsapp 019-772 7572 | 013-715 7572
Sekarang ni dorang tengah perlukan agen dropship dengan modal yang berpatutan tau so please grab the opportunity in case korang berminat untuk buat part time ke.Sebarang info terus je direct pada alamat diatas ya

Thanks for reading my entry
wait for my next post!
xo