02 March, 2015

Blog Berwajah Baru

Assalamualaikum

Taraa,korang perasan tak apa kelainan pada blog aku? aku buat header baru.Yay! akhirnya aku dah tahu cara nak buat gambar yang gerak gerak tu lepas kawan aku minta tolong buatkan blog untuk dia.Mula tu main google je then terjumpa tutorial.Mudah je rupanya ingatkan memerlukan kepakaran tekologi yang tinggi.haha.yelah akukan buta IT.Memandangkan aku seorang manusia yang cepat bosan so kalau boleh mesti nak kena tukar header setiap bulan tapi memang takde kerja la kan kalau nak tukar setiap bulan tu lainlah kalau memang dah bosan tahap dewa habis semua coding aku main taram lepas tu tengok jadi macam siutttt je.kah



Kalau orang perasan blog aku ni ada sedikit imperfections sebab tak letak comment button sebab tiap kali aku nak letak je mesti ada masalah so biarlah blog aku ni jadi one way interaction.haha.Aku tidak memaksa sesiapa untuk baca blog cap ayam aku ni tapi kalau ada jugak silent readers tu thanks for spending your time untuk baca segala tok nenek yang aku membebel kat sini.Seriously aku buat blog ni sebagai part time je dan update sekali sekala about my lifetime atau kalau ada review surely aku akan update kat blog ni.

anything if you like it ianya satu penghargaan yang besar untuk aku tapi kalau yang tak suka tu you can click the x button at the right upper corner of your laptop.

Takde apa sangat nak cakap tu jelah kot haha.sorry bazirkan masa korang

thanks for reading
xoxo
Post a Comment