11 January, 2016

Hercalisya Jordan Mud Mask Part (ii) amp; kebaikan masker muka

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

Assalamualaikum

First of all sorry sangat sebab ambil masa yang agak lama untuk share part (ii) tentang pengalaman aku menggunakan Hercalisya Jordan Mud Mask.Sebab aku baru je kelmarin habis exam.Biasanya waktu study week and exam week aku memang off segala aktiviti and focus study hatta whatsapp pun kadang kadang aku lupa balas.haha kalau whatsapp group lagilah memang aku jadi silent reader scroll2 je nak mencelah malas.Perangai aku memang camtu kalau time nak exam jangan siapa berani kacau.Member aku pun hadam habit aku tak suka buka whatsapp so dorang prefer sms sebab lambat benau balasnya :p


Sebelum ni aku ada janji kan nak share testimoni aku sendiri bila memakai Jordan Mud Mask ni kan so well this is how it looks when I am wearing the mask. Nak pakainya tersangatlah mudah dan sangat well behave.Waktu first pakai aku rasa a bit itchy dan pedih pedih manja gitew so aku kira ia bertindakbalas dengan baik pada kulit muka aku tapi jangan risau aku dapat feedback dari customer yang pernah cuba dan beli Jordan Mud Mask ni katanya waktu pakai okey je tak rasa pedih. Jadi aku assume benda ni depends pada jenis kulit jugak lah


Saja letak gambar awan ni sebab nak melindungi anak-anak rambut yang terkeluar hehe sebab mask ni dia tak mengering hence akan terkena tudung kalau pakai macam biasa.Tu yang nampak pelik bila aku pakai camni.ngee~Aku ada resdung kadang kala jerawat suka singgah kat muka and kulit agak berminyak especially area T zone.Aku amalkan pakai masker ni dah hampir 2 bulan seminggu sekali kalau rajin.Tak pakai hari hari sebab kalau pakai tiap hari takut effect jadi terbalik pulak.Yang aku perasan lepas aku bilas dengan air akan rasa sangat sangat lembut,bersih and makin cerah tapi takdelah cerah putih melepak kan sebab kulit aku kan tan so as long kulit jadi tak kusam and bermaya dah cukup pada aku.hehe

Cara nak pakai macam biasa kita sapu cream muka lepas tu biarkan selama 30-40 minit sahaja ya tak perlu lama lama. Duration tu memang dah cukup untuk tindakbalas yang optimum kemudian basuh dengan air bersih macam kita basuh pakai pencuci muka pastu lap dengan tuala muka then siap!


Lepas aku pakai Hercalisya Jordan Mud Mask ada satu jerawat yang singgah kat pipi yang arrow pada gambar tu terus pudar tak nampak ketara pun.Pada aku la kalau kita rajin and konsisten inshaAllah every cent our penny yang kita spent will worth it.Selain tu kena sabar jugak tau jangan expect guna seminggu dan boleh nampak kesan meletup kebabom then setiap orang berbeza effect.Ada setengah orang cepat je berkesan ada orang agak lambat.

Kalau korang jenis yang ragu ragu sesuatu produk tu sesuai or tak dengan kulit aku syorkan ambil sedikit and sapu kat tangan dulu pastu tunggu kejap.Kalau takde rasa gatal ke merah merah ke terus proceed.Jangan risau Jordan Mud Mask ni memang 100% asli diextract daripada laut mati Jordan yang telah melalui manufacturing process.Mat Salleh selambak je tepek mud ni kat muka dengan badan sebab dorang tahu kebaikan mud ni dari sudut kesihatan dan kecantikan.

Untuk keterangan lanjut korang boleh hubungi talian yang tertera


Whatsapp :011-12161109 / 012-5446221 

Alhamdulillah selesai sudah review part (ii) Hercalisya Jordan Mud MaskSebelum aku lupa nah aku belanja video kat bawah ni tentang kebaikan Jordan Sea Mud.


Thanks for reading
xoxo
Post a Comment