17 May, 2017

Promosi Ramadan 7 pcs Travel Kit Makeup Brush

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

Assalamualaikum

Kepada siapa yang suka mekap wajib lah ada proper brush collection kan. Paling popular sekarang ni adalah kabuki brush. Post sebelum ni aku ada sentuh sedikit berkenaan jenis-jenis brush tapi kali ni aku nak cerita lebih specific. Seperti yang korang tahu, brush ni ada macam macam jenis dan setiap jenis adalah untuk kegunaan yang berbeza. Perempuan ni adalah makhluk yang paling detail jadi setiap brush tu tak boleh main campur campur ye kena diaplikasi mengikut kegunaannya dengan betul kerana itu kami para wanita digelar makhluk yang paling aneh didunia.


Selain dari lipstick aku gemar mengumpul brush. Kebanyakan brush yang aku ada semuanya bersaiz besar jadi susah nak usung kesana kemari dalam handbag. Tapi yang bestnya dengan menggunakan Travel Kit Makeup Brush sangat memudahkan urusan hidup aku sebab dia praktikal dan handy. Mesti ramai yang tak pernah terfikir nak kena ada set Travel Makeup Brush. Sekarang korang tak perlu susah susah dah nak bawa brush yang besar time travel bawa je Travel Kit Makeup Brush set ni untuk jimat space. Nak travel ni banyak barang nak kena bawa bukan barang mekap je. Dahlah warna pink, siapa tak melting tengok rasa nak pengsan sebab comel sangat designnya.


Travel Kit Makeup Brush diperbuat daripada berus synthetic nylon yang berkualiti tinggi. Bulunya tidak mudah tertanggal dan sangat lembut. Berikut adalah jenis berus mengikut kegunaanya. Tak lama lagi nak raya kena balik kampung kan, jom selit sekali mekap brush dalam beg dah tak payah pening kepala fikir nak pilih brush mana nak bawa sebab Travel Kit Makeup Brush set dah complete ada semua yang dperlukan untuk uolls mekap cecantik raya nanti.

1. Powder/ Bronzer Brush

Soft, full and rounded, this brush can be used for both compact powder and bronzer. The bristles pick up the perfect amount of colour and distribute flawlessly onto the skin. Load your brush with the powder and shake away any excess before sweeping onto the skin

2. Concealer Brush

A soft bristled, flat brush with a wider base and a pointed tip. Use to apply concealer under the eyes, to spots and to camouflage problem areas such as broken capillaries and areas of discolouration.

3. Eyeshadow Brush

Flat, short and brimming with bristles for excellent coverage. The soft bristles have a bevelled edge for a smooth application without ‘dragging’ the eyelid. Use to apply all over colour.

4. Angle Eyeshadow Brush

A long, round and tapered brush perfect for shading the eye socket. Just gently follow the natural crease of the socket blending back and forth to build up depth of colour.

5. Lip Brush

The sculpted of a lip brush is perfect for achieving a flawless line. The bristles are short and firm for controlled application. 


6. Smudger Brush

The foam tip is used to soften the harsh line of the pencil giving a smouldering finish. Larger ones can also be used for applying eyeshadow.

7. Fine Point Eye liner Brush

The extra fine tip of this brush delivers precise liquid and gel eyeliner application. A perfect line can be achieved in one stroke, or use the point to dot in between lashes for a more subtle effect.


Travel Kit Makeup Brush features

  • Well designed for practical and convenient usage
  • Minimize the travel baggage space
  • Made from high quality soft synthetic nylon fiber
  • Great for professional and personal use
  • 7 unique brushes help to create an array of different ultimate matte finish look

Promosi istimewa Bulan Ramadan. 
7pcs Travel Kit Makeup Brush dijual hanya pada harga

Promotion Price: RM19.90
Normal Price:      RM25.00

Memandangkan tak lama lagi kan dah nak Ramadan, aku sangat berbesar hati nak bagi harga promosi cun melecun ni disamping hadiah hadiah seperti dibawah.

  • Percuma free gift (wdhu' friendly nail polish).
  • Percuma manual brush berserta cara kegunaan.
  • Didatangkan dengan pek transparent berserta kotak packaging yang comel dan berkualiti (picture will be updated in next entry).
  • Disertakan kad ucapan raya yang exclusive.

MashaAllah banyak sangat tawaran hebat yang diberi dah la bagi harga promosi pulak tu. Mek Min pun nak kumpul pahala jugak, hehe. Ingat promosi valid di sepanjang bulan ramadan je tau. Start satu Syawal harga kembali seperti biasa jadi rugi sangat tau kalau uolls tak beli sebab harga runtuh sebegini tak mungkin boleh didapati dimana-mana. Lagipun brush ni aku order from oversea so the shipping cost is very expensive. Apa tunggu lagi pm laju laju kedai online Yasmin yang dibuka pada bila bila masa. InshAllah aku balas on time. Berita gembira dalam masa terdekat akan ada banyak lagi brush mekap yang akan dijual pada harga yang mampu milik. Please stay tune ladies! dah nak solat pastu sambung tengok movie bfg jap lagi. Ok bye


Thanks for reading my entry
xoxo
Post a Comment